Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، از پیک‌سایی روشنایی معابر این استان با اجرای طرح ابتکاری و خلاقانه استفاده از ماژول‌های LED در چراغ‌های لاک پشتی گازی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، قاسم شهابی گفت: در این طرح آزمایشی، بالاست و لامپ چراغ 125 وات جیوه برکنار شده و 7 عدد ماژول 5 وات LED روی رفلکتور وارونه شده چراغ نصب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف از اجرای این طرح را کاهش توان چراغ از 125 وات به 35 وات و حصول پیک‌سایی 90 واتی به ازای هر چراغ اعلام کرد و افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به شدت نور و طول عمر بیشتر، کاهش 66 درصدی جریان مصرفی، عدم نیاز به تجهیزات مانند درایو و بالاست، قابلیت دست یافتن به توان‌های مختلف و از دست نرفتن نور کامل چراغ با سوختن یک ماژول اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: با اجرای این طرح به ازای هر چراغ 100 هزار تومان سود حاصل می‌شود و عدم زیان‌های زیست محیطی و نیز افزایش رضایت‌مندی مشترکان از جمله سایر مزایای ارزشمند این طرح است.
شهابی تصریح کرد: با اجرای آزمایشی این طرح در شهرستان‌های استان تهران در مدت دو سال و با نصب تعداد 300 دستگاه، شاهد پیک‌سایی 27 کیلوواتی و نرخ خرابی کمتر از یک درصد بوده و با تحقق نتایج قابل قبول، امیدواریم این پروژه هر چه زودتر در سایر شهرستان‌های استان و نیز کل کشور اجرایی شود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت مناطق برق، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شهرک‌های صنعتی در سطح استان با نصب 12 هزار و 135 چراغ LED در قدرت‌های مختلف گفت: تاکنون 2 مگاوات پیک‌سایی در سطح استان حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در پایان تصریح کرد: به دنبال مکاتبات انجام شده با راهداری‌ها، شهرداری‌ها و همچنین نظارت و بازدید‌های مستمر شبانه ناظران عالی شرکت، روند متعادل‌سازی روشنایی معابر محور‌های مواصلاتی، پارک‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی به پیشرفت قابل قبولی رسیده و این شرکت به پیک سایی 20 هزار و 500 کیلوواتی طبق هدف‌گذاری شرکت توانیر نائل شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معابر تهران استان تهران پیک سایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی