Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ بهاره خسروی:  در گذشته، تعمیرات همه لوازم برقی برعهده کارخانه چراغ‌برق بود. از همان زمان راه‌اندازی کارخانه چراغ‌برق، طبق اعلان انجام‌شده، تأمین لوازم الکترونیکی و سیم‌کشی انشعاب و امور برقی ساختمان‌ها باید توسط کارکنان این کارخانه انجام می‌شد، چون برق صنعت جدیدی بود و افراد متخصص و آشنا به تعمیرات لوازم برقی در داخل کشور بسیار اندک بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه، تهیه لوازم مورد نیاز برای ایجاد انشعاب و سیم‌کشی داخل منازل و سایر اماکن و حتی لامپ و سرپیچ و نصب لوازم برقی جملگی از سوی کارکنان کارخانه چراغ‌برق انجام می‌شد.

فهرست هزینه‌ها برای ارائه به مشتری با فاکتوری به خط و امضای مدیر کارخانه که شخصی فرانسوی به نام «هرمیه» بود، تنظیم می‌شد.

در بخشی از کتاب «روشنایی تهران» با اشاره به این موضوع درباره قیمت لوازم برقی اولیه در تهران قدیم نوشته شده است: «بهای هریک از لوازم طبق فاکتورهای موجود، رقم قابل ملاحظه‌ای بود. مثلاً لامپ ۱۶ شمعی پنج قران بود و تعویض لامپ با پرداخت بهای آن هر سه ماه یکبار توسط کارخانه انجام می‌شد. بهای هر دستگاه کنتور نیز ۲۸۰ قران بود و به دلیل گرانی بعضا کنتور را کرایه می‌داده‌اند.»

به روایت ریش‌سفیدان پایتخت، در روزهای اول کار، با توجه به این گرانی، بسیاری از انشعابات برق در منازل بدون کنتور و با لامپ‌ها بر اساس مدت زمان ۵ تا ۷ ساعتی که کارخانه فعالیت داشت کار می‌کردند و استفاده بیش از آن برای کسی مجاز نبود و فروش لوازم تخصصی و مورد نیاز برقی هم در انحصار کارخانه بود تا اینکه بعد از چند سال کنتور ارزان وارد و در تمام منازل نصب شد.

کد خبر 604131 برچسب‌ها همشهری محله برق

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله برق لوازم برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن

به گزارش خبرگزاری مهر، طی بازدیدی که با حضور مدیر کل راهداری استان تهران، مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران، نمایندگان شرکت مترو تهران و همچنین پیمانکاران و مشاوران طرح صورت پذیرفت، ضمن بررسی میدانی بخش‌های مختلف پردیس مسافری شرق، الزامات سخت افزاری و نرم افزاری به همراه موضوعات مربوط به کارکرد قسمت‌های مختلف این پایانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین مسائلی از قبیل معماری طبقات، ایجاد زیرساخت‌های مخابراتی متناسب با نیازهای مراکز تبادل سفر، راه‌های دسترسی مسافران به پایانه از طریق سیستم حمل و نقل عمومی، مسیرها و معابر پیرامونی و همچنین لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق پس از راه اندازی پایانه جدید، از جمله مواردی بودند که طی نشست حاضران در جلسه به همفکری گذاشته شد.

گفتنی است پردیس مسافری شرق شامل ساختمان اصلی پایانه در ۳ طبقه و به مساحت زیربنای ۲۶ هزار مترمربع، حدود ۱۸ هزار مترمربع پارکینگ و محوطه‌ای در حدود ۷۲ هزار مترمربع می‌باشد.

کد خبر 6098011

دیگر خبرها

  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • واقعی‌کردن بهای خدمات ساخت‌وساز در کرج آثار مثبتی داشت
  • تهران قدیم | تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل/ عکس
  • سفربه تهران قدیم؛ تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل (+عکس)
  • چرا در تهران قدیم خودرو‌ها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)