Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش شهرداری تهران تصمیم گرفت برای مقابله با آلودگی هوا مسیر‌هایی را برای دوچرخه فراهم و شهروندان را به استفاده از دوچرخه تشویق کند که چنین امری نیاز به در نظر گرفتن جزئیات دارد که در غیر این صورت به نتایج مطلوبی منجر نخواهد شد و وجود اشتباه در ایجاد خطوط دوچرخه سواری در مقابل ساختمان شهرداری تهران موضوعی است که به چشم می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزهاکه مسئله بیماری کرونا و فاصله گذاری اجتماعی و ترافیک در ساعات پایانی روز بسیار پررنگ است، وجود مسیر‌های دوچرخه سواری کمک بسیار بزرگی برای متعادل سازی شرایط است. دوچرخه در عبور و مرور شهروندان و کاهش آلودگی هوا اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل هم شهرداری تهران، توسعه خطوط دوچرخه سواری را شروع کرد.

اینکه شهرداری خطوط دوچرخه سواری را در سطح شهر توسعه می‌دهد،  اهمیت دوچرخه سواری را می‌رساند، اما خطوطی که مبتنی بر قوانین شهرسازی و حمل و نقل باشند ارزشمند است. ایجاد مسیر‌های نصفه و نیمه شاید در ابتدا آغاز پیاده سازی این طرح را نشان دهد، اما در واقع با بی توجهی به قوانین و محدودیت‌های هر منطقه نقص کار را به رخ می‌کشد.

بیشتر بخوانید

شاهکار شهرداری منطقه ۱۶ در ایجاد مسیر دوچرخه/ از سهم پیاده کاستند، بر سواره افزودند

این روز‌ها با نقص‌هایی در ایجاد مسیر‌های مخصوص دوچرخه مواجه می‌شویم که اهرم نظارت بر این امر را زیر سوال می‌برد. از کشیده شدن خطوط دوچرخه در سمت چپ خیابان که بر اساس قانون حتما باید در سمت راست خیابان ایجاد شود، کم شدن وسعت خیابان‌های پر تردد و قدیمی، تبدیل شدن مسیر‌های دوچرخه سواری به مسیر عبور موتور سیکلت‌ها و ایجاد خطر برای دوچرخه سواران و کوچک شدن حریم پیاده راه‌ها تا از بین رفتن مسیر نابینایان در پیاده راه.

حالا با یکی دیگر از مشکلات اجرای طرح خطوط دوچرخه مواجهیم، که درخیابان آزادی و در محدوده منطقه ۹ تهران، درست رو به روی شهرداری منطقه۹ وجود دارد. تیر‌های چراغ برق در مسیر دوچرخه سواری هستند و عملا مسیری برای دوچرخه نیست و گویا صرفا خطوطی نمادین به عنوان مسیر دوچرخه سواری است.

سید مصطفی موسوی لاری، شهردار منطقه ۹ تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «در خصوص وجود معارض برقی در مسیر دوچرخه در ضلع شمالی خیابان آزادی، مکاتبه و هماهنگی لازم با اداره برق در خصوص جابه‌جایی پایه روشنایی در مسبر دوچرخه انجام شده و پس از طی مراحل قانونی انجام خواهد شد».

فارغ از این قضیه که آیا مکاتبات وهماهنگی‌ها برای جابه‌جایی پایه‌های روشنایی در مسیر دوچرخه انجام شده و نتیجه مثبتی خواهد داشت یانه، قبل از اجرای طرح نیاز به نظارت کافی و لازم است تا با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر منطقه و وجود موانع و معارض در مسیر این خطوط ایجاد شود و نیاز به هزینه‌های هنگفت و مجدد برای اصلاح و جابه‌جایی معارض برقی نباشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت شهری شهرداری تهران مسیر دوچرخه دوچرخه سواری خطوط دوچرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟

شهرداری تهران در ادامه سیاست‌های خود برای توسعه و بهبود حمل و نقل عمومی، برنامه‌های متعددی برای مترو در سال جاری دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توجه ویژه مدیریت شهری فعلی تهران به حوزه حمل و نقل عمومی یکی از ویژگی‌های بارز این دوره است و سعی مدیران شهری بر این بوده که ضمن جبران کاستی‌های دوره گذشته، وضعیت بهتری در این حوزه برای شهروندان فراهم کند.

در این راستا شهرداری تهران علاوه بر اقدامات انجام شده در سال گذشته برای سال جاری در حوزه مترو در نظر دارد، 9 کیلومتر مسیر باقی‌مانده خطوط هفت‌گانه را با 8 ایستگاه به بهره‌برداری برساند.

همچنین قرار است از ایستگاه‌های باقی‌مانده بدنه اصلی خط 6 مترو شامل شهدای هفده شهریور، میدان خراسان، سرباز و شهید نجات‌اللهی را به بهره‌برداری برساند. 

علاوه بر این در سال جاری از 6.5 کیلومتر توسعه جنوبی خط 6 به‌همراه دو ایستگاه میدان عبدالعظیم(ع) و حرم حضرت عبدالعظیم(ع) نیز بهره‌برداری خواهد شد.

پست برق شمالی خط 6 و تکمیل پست برق سایر خطوط نیز بهره‌برداری می‌شود و از یک کیلومتر مسیر به‌همراه ایستگاه ورزشگاه تختی در خط 7 نیز بهره‌برداری خواهد شد و 1.5 کیلومتر مسیر به‌ همراه ایستگاه آیت‌الله کاشانی در توسعه غربی خط 4 نیز به بهر‌ه‌برداری می‌رسد.

تکمیل ورودی دوم ایستگاه‌های بهره‌برداری شده در خطوط 3، 4، 6 و 7 نیز در دستور کار خواهد بود.

جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری

علاوه‌بر این شروع عملیات اجرایی توسعه شمالی خط  7 در دستور کار شهرداری تهران است و عملیات اجرایی پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط نیز ادامه خواهد یافت.

آغاز تحویل ناوگان ریلی جدید از محل قراردادهای 791 دستگاه واگن و 113 واگن و همچنین شروع عملیات اجرایی خطوط جدید و تراموا نیز جزوه توسعه ناوگان و آغاز عملیات اجرایی خطوط جدید شهرداری تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • فیلم | تشییع شهید گمنام در ارتفاعات کوهپایه کرمان