Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران از طرح جدید شهرداری برای جبران خاموشی چراغ های راهنمایی رانندگی خبر داد و گفت: علاوه بر این چراغ های سولار نیز در دستور توسعه هستند اما فعلا باید حداکثر توانمان را برای حفظ  وضعیت موجود داشته باشیم. - اخبار اجتماعی -

جدی‌ثانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره خاموشی برخی از چراغ های راهنمایی رانندگی در نقاط مختلف شهر تهران و حل این مشکل با استفاده از پنل‌های خورشیدی یا سولار، اظهار کرد: 5 هزار چراغ راهنمایی در سطح شهر تهران داریم که شامل چراغ های هوشمند، برنامه‌پذیر، چشمک زن برقی و چشمک زن سولار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: منبع تغذیه همه آنها به جز چراغ های سولار، برق است و با توجه به نوسانات و قطعی برق به ویژه درفصل تابستان با خاموشی برخی از چراغ های راهنمایی رانندگی مواجه می‌شویم. این در حالی است که در برخی موارد کابل چراغ‌ها سرقت می‌شود و شکایتهایی درباره سرقت چراغ و حتی پایه برخی چراغ‌ها نیز مطرح می‌شود بنابراین مجموعه‌ای از این عوامل باعث خاموشی برخی چراغ‌های راهنمایی می‌شود.

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران افزود: با این وجود مشکل چراغ‌های برنامه‌پذیر، هوشمند و چراغ تقاطع‌ها را به دلیل اهمیتشان، با حداکثر ظرفیت و سرعت، حل می‌کنیم. درباره چراغ های چشمک زن نیز این مشکلات وجود دارد اما علی رغم اینکه منابعمان محدود است همکاران بنده یا پیمانکاران مربوطه تا جایی که امکان دارد، مشکل را حل می کنند.

جدی ثانی اظهار کرد: در حال حاضر تعدادی از چراغ های چشمک زن سولار هستند اما باتری آنها لیتیومی است که در سال های گذشته قیمت متعادلی داشتند اما در حال حاضر با نوسانات ارز، باتری های لیتیومی مانند سایر اجناس گران و چند برابر شده است.

وی با بیان اینکه با گرانی این باتری‌ها در نمونه‌های داخلی نیز مواجه هستیم، افزود: البته چراغ‌های سولار را در همه نقاط شهر نمی‌توان نصب کرد زیرا این امر نیازمند فضای مناسب، نور مستقیم خورشید برای شارژ و مواردی از این دست است بنابراین نمی‌توان در همه شهر از آنها استفاده کرد.

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: تمهیداتی اندیشیده ایم و در حال بررسی طرحی هستیم که بر اساس آن بتوانیم از UPS استفاده کنیم. در صورت تأمین منابع مالی و اجرای این طرح، UPSها می توانند حداقل 2 تا 3 ساعت نبود برق را جبران کنند. این طرح باید بررسی کارشناسی و نقاط مناسب برای نصب آن، شناسایی شود.  قطعی برق در برخی مناطق به دلیل تراکم جمعیتی و تأسیسات فرسوده بیشتر است، این نقاط را شناسایی و طرح مذکور را به صورت پایلوت در آنها اجرا خواهیم کرد. 

وی افزود: با این حال استفاده از سولارها در دستور توسعه قرار دارند چراکه از نظر تکنولوژیکی دارای مزایای بسیاری هستند . از لحاظ چارچوب های مدیریتی باید حداکثر توانمان را برای حفظ  وضعیت موجود داشته باشیم و این چراغها را در بهینه ترین حالت ممکن نگهداریم و سپس اقدام به افزایش تعداد این دست چراغها با محدودیتهای عنوان شده در سطح شهر کنیم.

کاهش 33 درصدی درآمد شهرداری تهران در سال جاریگزارش/ پارک‌های تهران همچنان بر مدار "قربانی کردن کودکان"؛ شهرداری تهران مشغول تبرئه خود!مسیر یک‌طرفه تعامل شهرداری و دولت/ به‌خاطر یک دستمال قیصریه را به آتش کشیدند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران چراغ های راهنمایی چراغ های سولار شهرداری تهران چشمک زن چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!

اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آن‌ها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده گرفت و برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه‌ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آن‌ها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می‌بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفر‌ها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفر‌ها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلو‌های راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفر‌ها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیرو‌های انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

دیگر خبرها

  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!